Yrityksemme

Finnish Chamber of Commerce in Hong KongChina Operations Support Co., Ltd. on suomalaisomisteinen Kiinaan viennin asiantuntijapalveluita tuottava yritys Hongkongissa. Toimimme erityisesti Helmijoen suistossa, Etelä-Kiinassa, mukaan lukien Kanton eli Guangzhou, Shenzhen, Dongguan ja tietenkin Hongkong. Myös muut itärannikon vauraat suurkaupungit ovat meille tuttuja, muun muassa Peking eli Beijing, Shanghai ja Wuxi.

Johtoryhmämme koostuu Kiinassa pysyvästi asuvista suomalaisista asiantuntijoista. Tämä pitää meidät ja asiakkaamme ajan tasalla nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, missä arvostetaan pitkäjänteisyyttä mutta vaaditaan nopeaa reagointikykyä.

China Operations Support - Finnish Chamber of Commerce in Hong KongVahva suomalainen panostuksemme ja monipuolinen kokemuksemme suomalaisista Kiinassa toimivista pk-yrityksistä erottavat meidät muista Kiina-palveluita tarjoavista yrityksistä. Meidät tavoittaa helposti, eikä Kiinaan viennin aloittaminen ole kanssamme vaikeaa.

Avainhenkilöt

  • Lasse Liukkonen, China Operations Supportin toimitusjohtaja. Liukkonen on toiminut Kiinassa vuosia yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämisen tehtävissä. Liukkonen asuu Kiinassa.
  • Pekka Korva, China Operations Supportin hankintavastaava. Korva on toteuttanut kymmeniä hankinta- ja tuotantoprojekteja Kiinassa.
  • Jari Rahtu, China Operations Supportin liiketoiminnan kehityspäällikkö. Rahtu asuu Suomessa.

Tiedonjyviä