Asiakasohjeet yrityksen perustamiseen Hongkongiin

Osakeyhtiön perustaminen on sinulle helppoa ja neuvomme jokaisella askeleella. Yrityksen perustaminen sinun näkökulmasta sujuu alla kuvatunlaisesti. Jos saat meiltä eriäviä ohjeita, niin noudata niitä.

Yrityksen perustaminen alkaa näin

Ilmoita meille yrityksellesi toivomasi nimi ja varavaihtoehto. Yrityksen nimen on päätyttävä sanaan “Limited”, joka merkitsee rajoitettua vastuuta eli käytännössä osakeyhtiötä.

Yritykseen merkitään pienin mahdollinen pääoma ellei asiakas toisin ilmoita. Vähimmäispääoma on HKD1,00.

Yrityksessä on oltava vähintään yksi osakas ja yksi hallituksen jäsen, joka voi olla sama henkilö. Jos yritykseen tulee useita henkilöitä, niin listaa heidän tiedot näin:

  • Nimi, onko osakas, kuinka monta prosenttia osakkeista merkitään hänelle, onko hallituksen jäsen
  • Mikko Mallikas, osakas, 50 %, hallituksen jäsen

Skannaa tai valokuvaa digikameralla voimassa olevan passin tietosivu jokaisesta osakkaasta sekä hallituksen jäsenestä. Tiedot on oltava vaivatta luettavissa kuvasta.

Skannaa tai valokuvaa digikameralla enintään 3 kk vanha todiste kotiosoitteesta jokaisesta osakkaasta sekä hallituksen jäsenestä. Todisteeksi kelpaa sähkölasku, puhelinlasku, pankin tiliote tms., joka on osoitettu kyseiselle henkilölle. Tiedot on oltava vaivatta luettavissa kuvasta.

Lähetä yllä luetellut tiedot ja kuvat osoitteeseen: Lasse.Liukkonen@chinaops.fi

Ilmoita kun olet maksanut laskun pankkitilillemme (Danske Bank, Suomi tai halutessasi HSBC, Hongkong).

Yrityksen perustaminen jatkuu näin

Lähetämme sinulle sähköpostilla yrityksen perustamisasiakirjat tulostettavaksi valkoiselle A4-kokoiselle paperille yksipuoleisesti. Tarkasta henkilötietojesi oikeellisuus ja allekirjoita ohjeistamamme kohdat. Jos jokin asiakirjapaperi edellyttää useamman henkilön allekirjoituksen, niin nämä on tehtävä samalle paperille. Tarkasta, että allekirjoitukset näyttävät suunnilleen samalta kuin passissa. Älä merkitse päivämääriä tai tee muitakaan ylimääräisiä merkintöjä.

Lähetä allekirjoitetut asiakirjat Hongkongin toimistoomme osoitteella:

China Operations Support Co., Ltd.
1010 Miramar Tower
132 Nathan Road
Tsim Sha Tsui, Kowloon
HONG KONG

Merkitse lähetykseen perustettavan yrityksesi nimi ja kotiosoitteesi lähettäjän tietoihin. Ilmoita meille kun olet lähettänyt allekirjoitetut asiakirjat sekä mahdollinen lähetyksen seurantatunnus.

Yrityksen perustaminen jatkuu kun olemme vastaanottaneet allekirjoitetut asiakirjat. Ilmoitamme asiakirjojen vastaanottamisesta. Yritys on perustettu noin viikon kuluttua tästä ilmoituksesta.

Postitamme sinulle viralliset ja alkuperäiset yritysasiakirjat ja muun materiaalin sovitusti EMS-postilähetyksenä kotiosoitteeseesi. Ilmoitamme lähetyksen seurantatunnuksen. Paketissa voi olla mukana proformalasku tullia varten, mitä ei kuulu maksaa.