Kantonin messut

Kantonin messut, Canton Fair, virallisemmin China Import and Export Fair, on Kiinan suurin ja tunnetuin messu, jonka historia ulottuu vuoteen 1957. Pitkä historia on luonut messuille jopa legendaarisen maineen Kiinassa kauppaa tehneiden keskuudessa ja se on myös monille suomalaisille liikemiehille tuttu bisneksentekopaikka. Esimerkiksi 2011 syksyn messuille osallistui yli 500 suomalaista ostajaa. Kantonin messujen vahvuus on se, että kaikille tarjotaan jotakin. Jos olet kiinnostunut ainoastaan jonkun tietyn alan tai tuotteen messuista, niin voit harkita myös jotakin lukuisista Kiinan erikoismessuista.

Kantonin messut järjestetään kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, molempien kestäessä kolme viikkoa jakautuen viikon mittaisiin vaiheisiin eri näytteilleasettajineen.

Palvelumme Kantonin messuilla

Hankintapäällikkömme Pekka Korva neuvottelee kanssasi messuilla parhaat hinnat ja toimitusehdot sujuvasti kiinaksi. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus käydä läpi suuri määrä toimittajia ja vertailla tuotteiden ominaisuuksia ja hintoja. Jos messuilta ei tarvitsemaasi tuotetta löydy, etsimme sinulle lähistöltä toimittajan ja voit käydä yhdellä tai useammalla tehtaalla kanssamme. Liikkuminen lentokentälle, hotellille, messuille jne. tapahtuu ilmastoidussa tila-autossa.